Представяне на eZona.net - онлайн магазин за компютърна техника и аксесоари на ТОП цени !

Имаме удоволствието да Ви представим нашия онлайн магазин за черна и бяла техника, IT оборудване, телевизори, телефони, и компютърна техника на супер цени - eZona.net (еЗона.нет).


Защо решихме да създадем този сайт - онлайн магазинът eZona.net? Не, не е за да стимулираме масовата истерия по закупуване на все по-нови и лъскави стоки от всякакъв тип. Твърдо сме против консуматорското мислене - непрекъснатото желание и ламтеж на консуматорското общество да се притежава най-новото и най-многото, да се набавят възможно най-много материални придобивки. Няма да задълбаваме и в коментари за психозата около черните петъци - това мащабно подстрекаване на естествената човешка лакомия. Достатъчна е статията ни ТУК.

Всъщност една от причините да създадем този сайт е да внесем малко етика и по-висок стандарт сред масовите онлайн магазини. Нароиха се всякакви сайтове - големи, малки; знайни и незнайни; легитимни и фалшиви... всеки почна да продава всичко. Модерната "българска" дума "дроп шипинг" (drop shipping) става все по-популярна.


АРБИКАС е компания, която е основана 1992 година и има богат опит в продажбата и сервиза на техника. От създаването си, до момента ние винаги сме работили както с крайни клиенти, така и с корпоративни партньори, държавни и частни компании, институции, обществени организации и много други. Много е важно да умееш да комуникираш с клиента, да предложиш качествено обслужване и добро отношение. Масово онлайн търговците са груби и невъзпитани по телефона, нямат елементарна етика и поведение.

Красив и лъскав онлайн магазин. Да, но е важно зад него да стои реална компания, сплотен екип от отговорни хора, който да знае какво продава и при какви условия. Редица сайтове в интернет сайтове са нелегитимни и противозаконни. Детайлна информация можете да прочетете в нашата статия Нелегитимни сайтове. Видите ли сайт без официална информация чий е, с данни на собственика му, адрес, данни за кореспонденция, стойте надалеч от него. Съветваме ви да не се притеснявате да подавате сигнали за такива недобросъвестни търговци, примерно чрез формата на Комисията за защита на потребителите (КЗП) на този адрес ТУК.


Друга причина да създадем сайта eZona.net, бе желанието ни да поднасяме актуална информация за продуктите - актуални цени, актуална наличност. Доста често редица сайтове поднасят на потребителите си неактуална информация за продуктите и техния статус. Артикулите в сайта eZona.net се актуализират автоматично ежедневно.

Изключително важно е информацията за продуктите в сайта да е поднесена удобно, сайта да е с изчистен и интуитивен дизайн. Потребителите трябва лесно да успяват да намират необходимата им информация, процесът по поръчване да е бърз и практичен. Навигационното меню трябва да е лесно за употреба, предлагащо избор между различни категории продукти. Освен тези функционалности, в eZona.net сме се постарали да осигурим на нашите потребители удобство на сайта за различни видове устройства, така наречения респонсив дизайн - както за настолни компютри, така и за таблети и смартфони .

За удобство на клиентите ни, сме предоставили различни възможности за плащане, включително и на изплащане чрез стоков кредит предоставен от TBI или BNP Pariba. Сайтът предлага безплатна доставка за цяла България за поръчки над определена сума - повече информация за условията вижте в секция Доставки. Експедираме стоките по възможно най-бързия начин, запазвайки правото си на връщане в законния срок.



Безплатната техническа консултация е голямо предимство, която eZona.net дава на потребителите. Правилният избор на техника при първоначалното й закупуване може да ви спести много разходи, време и главоболия в последствие. Нашите специалисти ще ви помогнат да вземете компетентно решение при избора на техника. Предлагаме и онлайн грижа за клиента чрез чат съпорт система в реално време.

Със сайта eZona.net също се опитваме да покажем на потребителите, че не винаги цената е най-важното. В нашият екип вярваме, че коректното партньорство се гради на базата на почтеност, персонална ангажираност и отношение, взаимно доверие, отговорност, толерантност и добра бизнес етика. Ценим дългосрочните отношения с всеки споделящ нашата политика.

Благодарим Ви, че избрахте eZona.net и екипът на АРБИКАС !