Доставки и зони на обслужване със собствен транспорт

Доставките за страната извършваме с куриерска фирма Еконт. Повече детайли за доставките до страната можете да прочетете в общите ни условия.

За град София и за някои населени места извън рамките на околовръстния път на София, но близкостоящи до него, АРБИКАС предлага и обслужване със собствен транспорт, като цените са фиксирани. Адресите се посещават с фирмен автомобил до 8 работни часа след Ваше повикване, от наш сервизен шофьор или ако е необходимо от наш сервизен техник.

1. Зона 1 - жълт цвят - София град, в рамките на околовръстното шосе и Северна скоростна тангента + някои от източните квартали непосредствено до околовръстното шосе (Герман, Лозен, Бояна, Камбаните, Казичене, Кривина и др.) :
- транспортна такса 9.60 лева с ДДС; (преференциална цена от 3,96 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини)

2. Зона 2 - червен цвят - населени места близки до околовръстното шосе, но след него (Нови Искър, Кубратово, Негован, Световрачане, Долни Богоров, Волуяк, Божурище, Панчарево, Кокаляне и др.) :
- транспортна такса 14.40 лв с ДДС; (преференциална цена от 12,00 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини)

3. Зона 3 - син цвят - по-отдалечени от околовръстното населени места, които все пак обслужваме с наш транспорт (Банкя, Пожарево, Кътина, Доброславци, Костинброд, Нови Хан, Елин Пелин, Железница, Григорево и др.) :
- транспортна такса 19.80 лева с ДДС; (преференциална цена от 16,50 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини)

ВАЖНО !
>> Цената за посещение от сервизен шофьор за зареждане на касети или за ремонт на машина включва вземане и последващо връщане, тоест и двете посоки общо.
>> Услугата "посещение от сервизен техник" е услуга, различна от транспортната услуга, и се таксува по различни от посочените цени.
>> Стандартните такси за транспортни услуги не са приложими за машини за ремонт над 12 килограма или формат А3 и по-голям. В тези случаи таксите са по текущите цени за транспорт за тежки и широкоформатни машини. За информация можете да се свържете с наш консултант.

За повече информация прочетете общите ни условия.

.