Доставки и зони на обслужване със собствен транспорт

Доставките за страната извършваме с куриерска фирма Еконт. Повече детайли за доставките до страната можете да прочетете в общите ни условия.

За град София и за някои населени места извън рамките на околовръстния път на София, но близкостоящи до него, АРБИКАС предлага и обслужване със собствен транспорт, като цените са фиксирани. Адресите се посещават с фирмен автомобил до 8 работни часа след Ваше повикване, от наш сервизен шофьор или ако е необходимо от наш сервизен техник.

1. Зона 1 - жълт цвят - София град, в рамките на околовръстното шосе и Северна скоростна тангента + някои от източните квартали непосредствено до околовръстното шосе (Герман, Бояна, кв. Витоша, Камбаните, в.з. Малинова Долина и др.) :
- транспортна такса 9.60 лева с ДДС; (преференциална цена от 4,98 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини).
Поради липса на свободни места за паркиране в някои райони на София (а в някои случаи дори липса на места за спиране), разчитаме на съдействие от страна на Клиента, при необходимост, да излезе негов представител до служебния ни автомобил, да получи или предаде заявените стоки/ услуги. При невъзможност, адреса остава за следващия работен ден, при същата уговорка.

2. Зона 2 - червен цвят - населени места близки до околовръстното шосе, но след него (Казичене, Лозен, Нови Искър, Кубратово, Негован, Световрачане, Долни Богоров, Волуяк, Божурище, Панчарево, Кокаляне и др.) :
- транспортна такса 14.40 лв с ДДС; (преференциална цена от 12,00 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини)

3. Зона 3 - син цвят - по-отдалечени от околовръстното населени места, които все пак обслужваме с наш транспорт (Банкя, Пожарево, Кътина, Доброславци, Костинброд, Нови Хан, Елин Пелин, Железница, Григорево и др.) :
- транспортна такса 19.80 лева с ДДС; (преференциална цена от 16,50 лв с ДДС за зареждане на касети, съвместими касети Best Image, ЕкоРефил, обновени машини)

ВАЖНО !
>> Цената за посещение от сервизен шофьор за зареждане на касети или за ремонт на машина включва вземане и последващо връщане, тоест и двете посоки общо.
>> Услугата "посещение от сервизен техник" е услуга, различна от транспортната услуга, и се таксува по различни от посочените цени.
>> Стандартните такси за транспортни услуги не са приложими за машини за ремонт над 12 килограма или формат А3 и по-голям. В тези случаи таксите са по текущите цени за транспорт за тежки и широкоформатни машини. За информация можете да се свържете с наш консултант.

За повече информация прочетете общите ни условия.

.