Представяне на тонер касетите с марка BEST IMAGE

BEST IMAGE - качествената алтернатива на оригиналните консумативи !


Съвместимите тонер касети BEST IMAGE присъстват на българския пазар от 2002 година, като се утвърдиха като предпочитан консуматив с високо качество и надеждност за всички Клиенти, търсещи разумна алтернатива на оригиналните консумативи.


BEST IMAGE е търговската марка на рециклираните (ре-произведените) от АРБИКАС ООД тонер касети. Всяка касета BEST IMAGE е произведена от висококачествено оригинално тяло на еднократно използвана нова оригинална касета.

Успехът на тонер касетите БЕСТ ИМИДЖ се гарантира от висококачествените long life компоненти вложени при асемблирането им. Всички компоненти са тествани според най-високи производствени стандарти, така че да се гарантира най-доброто качество на разпечатката.

Цялостната подмяна на всички основни възли и части, както и пълното почистване на всички съставни компоненти, прави касетата BEST IMAGE еквивалентен качествен и функционален заместител на по-скъпите оригинални консумативи, даващ възможност за последващи презареждания. Касетите BEST IMAGE се асемблират под строг контрол на качеството и завишени изисквания за прецизност и надеждност.


В края на производствения цикъл всяка касета BEST IMAGE минава задълбочени тестове, на базата на анализа на които, ние, екипът на АРБИКАС можем да гарантираме на нашите клиенти оптимално качество, надеждност и функционалност до цялостно изчерпване на ресурса на касетата, който е еквивалентен или по-голям от този на оригиналните касети.

Ползвайки консумативите BEST IMAGE, нашите Клиенти спестяват от 30 до 70% от разходите предвидени за оригинални консумативи.


Касетите BEST IMAGE се явяват като естествено продължение на екологичната насоченост в развитието и разширяването на нашата компания. АРБИКАС изкупува еднократно използвани оригинални тонер касети и модули, които най-често биват изхвърляни и замърсяват Природата с отровни остатъчни тонери, пластмасови и метални отпадъци. Спазвайки изискванията на съвременната технология, АРБИКАС произвежда от тези вредни отпадъци цялостно обновен продукт, с качество, задоволяващо и най-прецизните нужди на нашите Клиенти.

Замисляли ли сте се в колко трудно разградим и вреден отпадък се превръща една тонер касета, когато излезне от употреба? На природата биха били нужни над 10’000 години (десет хиляди години) за пълното разграждане на всички полимери и компоненти съставящи касетата. Можете да се запознаете и с интересни факти за вредните отпадъци генерирани от излязло от употреба електронно оборудване, както и за световните сметища за такива отпадъци.


Закупувайки тонер касетите BEST IMAGE, Вие получавате не само добро качество на изгодна цена, но и давате своя принос за намаляване на вредните отпадъци и съхранението на околната среда. И не само това – с ваша помощ се спестява влагането на нови природни суровини и енергия, необходими за изработката на една изцяло нова тонер касета.

АРБИКАС ООД поема гаранция, както за качеството и капацитета на своите касети (BEST IMAGE касетите се предлагат с гаранция 6 месеца от датата на закупуване или до изчерпване на първоначалния ресурс), така и за техниката, с която се използват, в случай че в нея възникне доказана повреда по вина на касетата.

Накратко защо да предпочетете консумативите BEST IMAGE:

# Пестите средства, без да правите компромис с качеството;
# Пестите природни ресурси за изработка на нови компоненти за нови касети;
# Не изхвърляте в природата старите касети и така пестявате на природата около 1000 години за пълно разграждане на пластмасите;
# Не купувате нова китайска касета със съмнително качество и капацитет, а репроизведена висококачествена тонер касета с гарантирано качество и надеждност. Изразходените китайски касети са опасен отпадък, чието унищожаване се заплаща !
# Няма опасност от нарушаване на патентни права;
# Подпомагате местния бизнес, а не Китайския;
# Рециклираните (репроизведените) касети се произвеждат от висококачествени оригинални тела;
# Получавате гаранция 6 месеца или до изчерпване на капацитета на касетата.


Специализираната техника и апаратура с която работим, влаганите висококачествени компоненти, както и високата квалификация дават увереността на нашият инженерен екип да Ви гарантира 100% правилно решение при закупуване на съвместимите касети рециклирани (ре-произведени) от АРБИКАС.


Подробна брошура на консумативите с марка BEST IMAGE можете да видите тук.

АРБИКАС препоръчва презареждане на тонер касети и/или ползване на рециклирани (репроизведени) касети.