Предимства при закупуване на техника от АРБИКАС

Когато закупуват машини, нашите клиенти печелят:

1. Безплатна консултация и професионално мнение съобразено с индивидуалните изисквания на Клиента. Дава се оптимално решение цена – производителност – надеждност - сервизна пригодност - себестойност на копие.

2. Транспорт на преференциална цена до адрес в София - Жълта зона - Зона 1 от Зоните на обслужване със собствен транспорт, според Общите ни условия.

3. Преференциална отстъпка при последващи зареждания на консуматива.

4. Право на безплатна еднократна профилактика /до 1 час труд/ след излизане от гаранционен срок на машината, при условие че консумативите са зареждани само в АРБИКАС, или са ползвани само консумативи закупувани от АРБИКАС.

5. Тест пред Клиента – машината се вади от кашона, Клиента се запознава с нея, тества се, важи само за наличните в офиса машини.

6. Безплатна инсталация на драйверите, при условие че се извършва в офис „Младост“ на АРБИКАС (необходимо е да бъде донесен компютъра, без кабели, без монитор, без клавиатура, мишка или друга периферия).

7. Отстъпка от таксата за инсталация на адрес – ползват се преференциални цени за инсталация от наш техник.

8. Съдействие за сервизиране в случай на необходимост - в гаранционния период съдействаме с оторизирания сервиз ( машината се носи в наш офис, а ние придвижваме машината към оторизирания сервиз; представляваме клиента пред него и съдействаме за по-кратки срокове); в извънгаранционния период осигуряваме собствено сервизиране при кратки срокове, осигурени части на склад.

9. Доверие и лоялност - в АРБИКАС вярваме, че коректното партньорство се гради на базата на почтеност, персонална ангажираност и отношение, взаимно доверие, отговорност, толерантност и добра бизнес етика. Ценим дългосрочните перспективи за бизнес отношения с всеки споделящ нашата политика.

За повече информация се свържете с нас, по някой от посочените начини в страницата ЗА КОНТАКТИ