Мнения, Препоръки, Рекламации

Моля дайте вашето мнение/ препоръка и оценете удовлетвореността си от нашето обслужване тук: https://forms.gle/nURdPfzJAViBsa6NA.

Вашeтo мнение е важно за нас.

Ако имате предложения и препоръки към нашата работа или смятате качеството на стоката или услугата, която сте получили от нас за незадоволително, ще оценим Вашите усилия да се свържете с нас и по:

Телефони: 02/ 873-11-79, 971-21-61 заявявайки желанието си да се свържете управител на нашите оператори.

SKYPE: arbikas

Mobile phone:+ 359 896 800 620

E-mail: info@arbikas.com, адресирано до Стефан Пенчев

Ако имате оплакване или рекламация можете да изтеглите от тук нашият лист за рекламация, и след като попълните вашите данни и същността на вашето оплакване, да ни го изпратите обратно. Можете да попълните информацията за вашата рекламация и електронно в следната форма: https://forms.gle/eozKyLTHMFdb4u9Q7.

Ще бъдат взети всички необходими мерки проблемът да бъде разрешен.

Като всяка себеуважаваща се фирма с дългогодишен опит в тясно специализиран пазарен сегмент (сервиз на принтери и копири, презареждане с тонер и внос на части), нашата цел е да предлагаме на Клиентите си добро качество на разумна цена, полагайки максимални усилия конкретния проблем на Kлиента да бъде разрешен по бърз и ефективен начин. Вземайки в предвид някои свои пропуски и разчитайки на обратния контакт с Вас, Клиентите, искаме да оптимизираме работата си и да сведем до минимум броя на неудовлетворените си Клиенти.


С уважение към Вас, Клиентите,
инж.Стефан Пенчев - управител