Инструкции за работа със сайта на АРБИКАС

Уважаеми Потребители,

Добре дошли на сайта на АРБИКАС !

Въпреки трудностите които имахме, новият ни сайт вече е факт от 2 години, и макар че има още дребни неща за доизпипване, сме горди, че той вече работи на пълни обороти. Разбира се нашите усилия за неговото доусъвършенстване няма да спират.
Ще се радваме ако и Вие ни давате вашите мнения и препоръки за него на нашият e-mail [email protected] или като използвате формата за Feedback в дясната част на екрана.

По-долу прилагаме няколко обучителни видеа (звук и картина), с инструкции как лесно да работите с нашия нов сайт. Ако имате затруднения с гледането на клиповете ви препоръчваме ползването на VLC media player


Видео материал как да търсим на сайта на АРБИКАС


Видео материал как да направим поръчка в сайта на АРБИКАС


Видео материал как да търсим по свързани артикули, модули, машини


Инструкция - Как да разбера какви варианти на консумативи и услуги предлагате за моя принтер в сайта на АРБИКАС ?


Ако все пак имате каквито и да е било затруднения не се колебайте да се свържете с нас по онлайн съпорт системата ни (червеният прозорец в долния десен ъгъл на екрана ви) или по друг удобен за вас начин упоменат в секцията ни ЗА КОНТАКТИ. Ще се радваме да ви помогнем.

Свързвайки се с нас ще сме благодарни да се представите и моля бъдете максимално конкретни - какво точно търсите, парт номер, къде точно срещате затруднението.