Разяснения за услугите по ремонт на принтери и друга печатаща техника от АРБИКАС

Какви са видовете ремонтни услуги за печатаща офис техника в АРБИКАС ?

Тук ще изясним какви видове услуги за ремонт и поддръжка на печатаща офис техника (принтери, копирни машини, многофункционални устройства, плотери, етикетни и баркод принтери) се предлагат от сервиз АРБИКАС, какво точно включват, срокове за извършване и техните цени.

АРБИКАС ООД е професионален сервиз за офис техника, основан 1992 година. От създаването си до момента ние предлагаме специализирани услуги по ремонт, поправка, почистване, диагностика, профилактика, поддръжка, изобщо цялостно сервизно обслужване и сервиз на принтери (лазерни, мастилоструйни, матрични, термо и т.н.), копири (цифрови и аналогови копирни машини), многофункционални устройства (МФУ, MFD - multifunction devices, All-in-one), плотери (широкоформатни принтери), етикетни баркод принтери, както и на консумативите за тях - тонери, тонер касети, мастила, мастилници, патрони, глави.
Богатият опит натрупан през годините ни е помогнал до утвърдим редица успешни процедури, които организират работата ни, дават точни преоритети и оптимални срокове. Ние работим винаги за нашите клиенти, за надеждни и качествени ремонти, които да гарантират непрекъснат печат, с безупречни разпечатки. Ако имате нужда от ремонт на принтер, сервиз за принтери, ремонт на плотер, сервиз за ремонт на принтери, ремонт на принтер София, ремонт на принтери София, това е вашето място.

Компанията ни извършва:
- гаранционни ремонти;
- извънгаранционни ремонти;
- абонаментен сервиз, поддръжка и обслужване;
- експресни ремонти и поправки;
- ремонт на адрес при клиента;
- директен вносител на резервни части;
- доставки на консумативи;
- зареждане (пълнене, рециклиране) на тонери и мастила;
- репроизводство на съвместими (неоригинални) тонери (тонер касети) и мастила (мастилници);

В АРБИКАС предлагаме следните три вида услуги при сервизирането на печатаща техника:
1. Диагностика;
2. Частична профилактика и ремонт;
3. Пълна профилактика и ремонт;

Ето и разяснения какво включва всяка една от тях, каква е последователността в обслужването, за какви срокове се извършват, защо са именно тези услугите и на какви цени се предлагат.

Read more »