Професионална компютърна поддръжка, ИТ Услуги, Сервиз

Компютърна поддръжка, която ще направи организацията ви по-добра. ИТ услуги за дома и офиса - надеждни решения, без риск от техническа неизправност, прекъсвания на работните процеси или загуба на информация.


ИТ поддръжка за малкия и среден бизнес, от професионален сервиз АРБИКАС, основан 1992 година.

Услугите които предлагаме са:

  • Компютърна поддръжка. Цялостно решение, конфигурирано според Вашите нужди. Бърза и надеждна поддръжка на компютрите, сървърите и мрежата. Разполагате с изнесен ИТ отдел от квалифицирани специалисти, които имат професионален подход и обясняват на разбираем за Вас език.
  • Сервиз за компютри, лаптопи, монитори. Опитен сервиз и висококвалифицирани специалисти. Налични резервни части и компоненти.
  • Компютърни мрежи. Проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи – WAN, LAN, WiFi и VPN
  • Поддръжка на всички устройства. Ремонт и поддръжка на принтери, копирни машини, скенери и друга периферия. Инсталация, настройка, обучение. Доставка на консумативи - тонер касети, мастила, модули. Налични резервни части.
  • Антивирусна защита. Софтуерни решения за компютъри, мобилни и сървърни системи.
  • Архивиране на данни. Решение за архивиране, възстановяване и защита (Cyber Protect) на абонаментен принцип (Backup as a Service).
  • Облачни услуги. Гъвкави решения за достъп до споделени ресурси, бизнес имейл, онлайн хранилище и облачни услуги.
  • Дистанционнен достъп. Помощ и консултации по телефон, skype, viber, e-mail, teamviewer, anydesk и други платформи.
  • Абонаментна поддръжка. Абонаментни планове за поддръжка на компютри, мрежи, офис техника и консумативи с включени безплатни профилактични посещения, експресни посещения при инцидент, различни срокове за реакция и брой посещения според плана. Позвънете ни и в удобен час за вас ще дойде специалист, който ще провери състоянието на вашите системи и заедно ще изберете най-доброто решение.
  • Спешна помощ при инцидент. Експресна реакция за дистанционна помощ или посещение от специалист при проблем с вашата техника.

АРБИКАС препоръчва абонаментната компютърна поддръжка, защото така свеждате риска от инциденти до минимум, намалявате вероятността за спиране на работните процеси, гарантирате си сигурността на данните ви, и си осигурявате бърза реакция. Какво получавате с абонаментната компютърна поддръжка?

-> Оптимизиране и планиране на Вашите разходи за компютърна поддръжка;
-> Системи за архивиране, съхранение и защита на електронните данни (backup);
-> Антивирусна защита - периодични детайлни проверки за налични вируси и зловреден софтуер;
-> Бърза и надеждна работа на Вашите компютърни системи;
-> Бърза дистанционна компютърна поддръжка;
-> Прецизно обновяване на софтуерните приложения според Вашите нужди;
-> Приоритетна диагностика, профилактика и сервиз на компютърната техника и периферия;
-> Насочване и консултиране за по-ефективна работа с Вашите компютърни системи и периферия;
-> Препоръки за обновяване на техника и софтуерни решения;
-> Препоръки при избор на интернет и софтуерен доставчик;
-> Специални цени при закупуване на техника, тонер касети и мастилници;
-> Безплатен транспорт на Вашата техника от адрес до сервиза и обратно.

За въпроси и допълнителна информация сме на ваше разположение на тел. 02 971 21 61 или се свържете с нас по посочените в ЗА КОНТАКTИ начини.

Прочетете още детайли за нас в статията Представяне на продуктите и услугите на АРБИКАС



META TAGS: зареждане на тонер касети, зареждане на тонери, зареждане на тонер касети София, Зареждане на тонери, пълнене на тонер касети, презареждане на тонер касети, рециклиране на тонер касети, презареждане на тонери Младост, сервиз принтери, ремонт принтер, ремонт принтери, ремонт на принтери, сервиз на принтери, сервиз за принтери, принтер сервиз, поправка на принтер, диагностика на принтер, поддръжка на принтери, пълнене на принтери, поддръжка принтери, сервизна поддръжка на лазерни принтери, сервизно обслужване на принтери, сервиз и ремонт на печатащи устройства, експресен гаранционен и извънгаранционен сервиз за Вашия принтер, бърз и надежден сервиз за принтери във София, профилактика на принтер, ремонт на принтер Канон, ремонт на принтер HP, сервиз принтери Самсунг, части за принтери, резервни части HP, пълно обслужване на принтер, периодично обслужване на принтер, поправка на принтери, консумативи за принтери, тонери за принтери, зареждане на тонери, зареждане на мастила, оригинални консумативи за принтери, презареждане на тонер, рециклиране на тонер касети, пълнене с мастило, пълнене на мастила, неоригинални тонери, съвместими тонери, неоригинални консумативи, поправка на касета, ремонт на тонер, абонаментна поддръжка на лазерни принтери и копирни машини, сервиз-на-принтери, гаранционен и извънгаранционен сервиз, техническа поддръжка, тонер касети за всички модели принтери, лазерни принтери втора употреба, реновирани принтери с гаранция, ремаркетирани принтери, репроизведени консумативи, ремонт на принтер София, ремонт на принтер Младост, принтер сервиз София, принтер сервиз Младост, ремонт на матричен принтер, сервиз на матричен принтер, ремонт на етикетен принтер, поправка на баркод принтер, консумативи за етикетни принтери, ремонт на принтер на адрес, сервизен специалист за принтери, почистване на принтер от прах, абонаментен сервиз за принтери, printer serviz Sofia, printer service Mladost, remont na printer, popravka na printeri, сервиз на принтери, рециклирани принтери, консултация при избор на принтер, качествен ремонт на принтер, тотален ремонт на принтер, пълен сервиз за принтери, сервизен център за принтери, сервизно обслужване за принтери, сервиз на мастилоструйни принтери