Сервиз за плотери - диагностика, ремонт и профилактика

Плотерът е вид принтер, който служи за отпечатване на векторни графики - технически и други видове чертежи и схеми, графики, планове, плакати. Основното предимство е възможността да се печата на много голям формат хартия, което го прави привлекателен за разпечатване на технически чертежи, направени с CAD програми.

АРБИКАС е професионален сервиз основан 1992 година.
Специализирани сме в поддръжката и ремонта на принтери, плотери, широкоформатни принтери и консумативи за тях.
Предлагаме диагностика, ремонт и профилактика, както и нова техника. Директен вносител сме на резервни части.


Дългогодишният опит на високо квалифицираните ни сервизни инженери и техници, професионалното оборудване, тестови машини и техническа документация, и не на последно място обширната номенклатура от резервни части на склад, ни помагат в ежедневните ни усилия да предлагаме качествено и надеждно обслужване на нашите клиенти и партньори в оптимални срокове.


Сервизираме и ремонтираме плотери HP (Hewlett Packard), Canon, Epson, както и някои други брандове. Предлагаме и абонаментна поддръжка.

Подайте вашата заявка за сервиз на плотер ползвайки формата, или се свържете с нас.

Сервизната поддръжка включва диагностика, ремонт и профилактика. Цените варират според типа и класа машина. Към ремонт на техниката се процедира само след потвърждение на клиента. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз; надеждност и гаранции за сервизните услуги и вложените части. Можете да проследите онлайн статуса на вашата сервизна поръчка за ремонт на машина или зареждане на касета/ мастилница;

Вижте повече информация за другите продукти и услуги, които предлага професионален сервиз АРБИКАС тук.

Ако имате нужда от допълнителна информация се свържете нас.

Read more »