Безплатна профилактика при последователно зареждане на тонер касети/мастилници
АРБИКАС предлага за своите лоялни клиенти с регулярни заявки и поръчки безплатна профилактика за техните принтери, копири, многофункционални устройства.

Ето какви са условията:

Всеки краен клиент, ползващ услугите на АРБИКАС за зареждане и/или рециклиране на касети и/или мастилници, има правото да получи безплатна профилактика (до 1 час труд) на своята машина (принтер, копир, многофункционално устройство, факс) при наличие на 4 последователни зареждания на тонер касета за дадената лазерна машина, или 8 зареждания на главата/патрона за дадената мастило струйна машина извършени в АРБИКАС, считано две години назад от датата на приемане на машината за безплатната профилактика.

Услугата е валидна и при ползване на консумативи с марка BEST IMAGE съответния брой пъти за същия период.

Допълнителни условия:

• Услугата се извършва при предоставяне от страна на клиента на машината в сервиза на Арбикас в жк. Младост.
• Наличие на 4 последователни зареждания на тонер касета за дадената лазерна машина, 8 зареждания на главата/патрона за дадената мастило струйна машина извършени в АРБИКАС, считано две години назад от датата на приемане на машината за безплатната профилактика. или съответния брой пъти последователно ползване на консумативи с марката BEST IMAGE за същия период.
• Услугата е валидна за крайни клиенти, които не ползват други отстъпки, освен ако не е договорено друго.
• Услугата не може да се комбинира с други отстъпки предлагани от АРБИКАС.
• Услугата е безплатна профилактика. Ако предоставена машина за безплатна профилактика се установи, че има нужда от допълнителен ремонт с времетране над времето за труд, което предполага безплатната профилактика, то той се заплаща допълнително, след одобрение от клиента.
• При констатиране на някаква повреда или нужда от смяна на части, те се заплащат допълнително, след Ваше потвърждение.

Срок за извършване на услугата – до 2 работни дни, след като машината бъде предоставена в сервиза на Арбикас в жк. Младост.



За повече подробности не се колебайте да се свържете с нас по посочените от нас в секция контакти начини.

Моля имайте предвид, че безплатната услуга не се предоставя при ползване на китайски съвместими касети, независимо от къде са закупени. В тези случаи тя е платена. Освен това независимо дали имате ползвани съответния брой консумативи/ зареждания на вашата машина предоставени от АРБИКАС, при констатиране че в машината е поставян през това време различен консуматив, услугата става платена.

Избирайки съвместна работа с екипа на Арбикас Вие избирате професионално отношение, акуратност, оптимални срокове за реакция, мнението на нашите опитни сервизни инженери и разумни цени.