АРБИКАС е официален партньор на Lexmark за продажба на консумативи и устройства
Уважаеми клиенти и партньори,

С удоволствие искаме да ви съобщим, че считано от началото на Септември 2024, АРБИКАС ООД е оторизиран партньор на Lexmark за продажба на консумативи и устройства.

Lexmark - Глобална компания за решения за печат

Lexmark създава иновативни решения за печат и технологии, които помагат на клиентите по целия свят да печатат, защитават и управляват информацията си ефективно с лекота, и добавена стойност. Комбинирайки новите технологии с експертни познания в индустрията, Lexmark намира пресечената точка между информацията на хартиен носител и в цивфров вид - в търговията на дребно, финансовите услуги, здравеопазването, производството, образованието, държавното управление и др.

Фирма Lexmark е основана през 1991 г. Тя е призната за световен лидер в технологичните решения за печат и управлявани печатни услуги от много от водещите компании за анализ на пазара в технологичната индустрия. Компания Lexmark продава своите продукти и услуги в повече от 170 страни. Седалището ѝ е в Лексингтън, щата Кентъки.

В АРБИКАС вярваме, че с това вече официално регистрирано партьорство с Lexmark, ще продължим да се развиваме и да подобряваме качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.