Сервиз за ремонт и поддръжка на лаптопи и компютри, ъпгрейд

СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ, ЛАПТОПИ, МОНИТОРИ

АРБИКАС е професионален сервиз, основан 1992 година, специализиран в поддръжката на принтери, копири, многофункционални машини и консумативи. Богатият опит на нашите сервизни инженери и техници, както и задълбочените ни познания по електроника и електротехника ни позволяват да Ви предложим качествен ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи и монитори.

В тази статия ще изясним какви видове сервизни услуги предлагаме за ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ, ЛАПТОПИ И МОНИТОРИ.

ПОДРОБЕН ЦЕНОРАЗПИС ЗА РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ, ЛАПТОПИ И МОНИТОРИ

В сервиз АРБИКАС предлагаме следните услуги за ремонт на лаптопи, по отношение на хардуера:
1. Диагностика;
2. Общо почистване и профилактика (включва и смяна на термопаста);
3. Смяна на клавиатура;
4. Ъпгрейд на диск (HDD /SSD) и RAM памет;
5. Смяна на дисплей/ подсветка на лаптоп;
6. Смяна на захранващи букси;
7. Смяна на батерия за лаптоп;

Услуги за ремонт на настолни компютри, по отношение на хардуера:
1. Диагностика;
2. Общо почистване и профилактика (включва и смяна на термопаста);

Софтуерни услуги:
1. Оптимизиране на операционни системи за бързодействие (Win 7, 8, 8.1 и 10);
2. Инсталиране на операционна система (включва инсталиране на драйвъри, само с лицензиран софтуер);
3. Почистване на компютър от вируси (премахване на malware, spyware, trojan, изскачащи прозорци и др.);
4. Общи софтуерни услуги;

Услуги за ремонт на монитори:
1. Диагностика;
2. Ремонт на монитори големина от 14” до 19”;
3. Ремонт на монитори големина от 20” до 24”;

ПОДРОБЕН ЦЕНОРАЗПИС ЗА РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ, ЛАПТОПИ И МОНИТОРИ

Диагностиката се заплаща предварително. При потвърден ремонт цената на диагностиката се приспада от цената за ремонта и се доплаща само разликата. Срок за диагностика - около 2 работни дни. Срок за ремонт - до 1-2 работни дни (ако са налични всички части) след потвърждение след диагностиката.

При необходимост от презапояване на компоненти, препрограмиране на чипове, reball-ване, цената се договаря допълнително.

Диагностика и ремонт на компютър/ лаптоп не се извършват на адрес на клиента.
Не приемаме разглобени компютри и лаптопи за диагностика / ремонт.


Услугите по ремонт на лаптопи, компютри и монитори се извършват в офис на АРБИКАС в София. Адреса можете да видите ТУК.

Ако сте от София, можете да предоставите лаптопа/ компютъра/ монитора в наш офис лично или да изпратите по куриер. Можем да ви предложим и наш транспорт за рамките на София и близките околности срещу допълнително заплащане. Информация за нашата транспортна услуга можете да намерите ТУК.

Работим и с цялата страна, като в този случай е необходимо да изпратите лаптопа/ компютъра/ монитора по куриер до нашият централен офис, точният адрес е: София 1750, Младост 1, бл.30, вход В, партер, телефон за връзка с нас 0896 800 622. Детайлни контакти можете да намерите ТУК.

Моля ако използвате куриер ВНИМАТЕЛНО да опаковате пратката и не пестете опаковъчен материал. Използвайте подходяща кутия, по възможност фабричната опаковка, уплътнете с аеропак (наричат го още аеропласт, мехурчест найлон, найлон на балончета и прочие). Можете допълнително да увиете пратката и в стреч фолио. Задължително я обозначете като ЧУПЛИВА ! Целта е техниката да пристигне при нас здрава, а имайте предвид че при транспортинато й тя е подложена на удари, притискане, изпускане, атмосферни влияния.

Независимо как ще пристигне при нас техниката, транспорта и в двете посоки е за сметка на клиента.

Когато пристигне при нас лаптопа/ компютъра/ монитора е много е важно да получим точна и детайлна информация какво ви е оплакването (какъв е проблема който наблюдавате), как и кога се е появил проблема, вие ли сте причинили по някакъв начин възникването му или не, имало ли е опит за интервенция след възникването му, ако да - какво точно му е правено. Всичко това е необходимо, за да можем да се ориентираме в подробности и да ви предложим качествено обслужване и надежден ремонт.

След като техниката пристигне при нас, започваме диагностиката й. Разбира се, за всеки един ремонт това е първата фаза. Няма как да извършим ремонт без да разберем на какво се дължи повредата. Правилната диагностика е в основата на надеждния ремонт. Ако тя не е извършена правилно и задълбочено, е възможно да се отстрани проблема на машината за конкретния момент, но тъй като не е отстранена причината, то рано или късно проблемът отново може да настъпи. Няма как да се извърши ремонт без да има извършена диагностика. Няма как да се даде цена за ремонт без да е извършена диагностика.

Когато сме готови с пълната диагностика Ви информираме подробно за:
- цена за труд по ремонта;
- цена за части, ако такива е необходимо да сме сменят;
- ако някоя част не е налична ви даваме срок за доставката й;
- подробна информация за цялостното общо състояние на техниката;
- кога може да бъде финализиран ремонта, ако ни потвърдите, че желаете да бъде извършен;
- гаранционен срок и условия;
- нашата професионална препоръка дали си заслужава да бъде извършен ремонта, от гледна точка на цена, време, общо състояние на техниката, сравнение с друга такава от подобен клас, включително и нови такива на пазара, сравнение като надеждност. Разбира се, вие преценявате дали да се съобразите с нашите съвети;

На този етап Вие можете да ни потвърдите ремонта цялостно или частично, или да го откажете. При потвърден ремонт от цената му се приспада таксата за първоначалната диагностика и вие заплащате само разликата.

При нужда от ремонт можете да попълните нашата Форма за запитване за ремонт на офис техника. Опитайте се да сте максимално информативни. Ние ще се свържем с вас и ще ви помогнем в максимално къси срокове.

За разяснения за ремонтните услуги на печатаща офис техника, моля посетете тази статия.

META TAGS: сервиз за лаптопи, ремонт на лаптоп, поддръжка на лаптопи, смяна на букса на лаптоп, смяна на дисплей на лаптоп, смяна на клавиатура на лаптоп, експресен сервиз за лаптопи, сервиз за компютри в Младост, компютри София, сервиз лаптопи Младост, Ремонт и поправка на компютри, Сервиз за лаптопи Acer, Lenovo, Dell, HP Hewlett Packard, MSI, Asus, Toshiba, Packard Bell, Samsung, Fujitsu, Sony, Gigabyte, Apple и др, Смяна на дисплей на лаптоп (матрица) цена, Профилактика и почистване на лаптоп, Ъпгрейд на стар лаптоп (подсилване на стар лаптоп), Профилактика/почистване на лаптоп от прах и замърсяване, Сервиз за лаптопи, ремонт и поправка на лаптопи за гр. София, компютърни ремонти, поправка и сервиз на лаптопи на разумни цени, компютри, лаптопи, сервиз, Сервиз за ремонт на лаптопи в София, Премахване (чистене) на вируси, злонамерен софтуер, спам, Инсталация и преинсталация на операционна система (ОС), Смяна на батерия за лаптоп, извънгаранционен сервиз на лаптопи и компютри, Ремонт и поправка на лаптопи, Продажба на матрици/дисплеи за преносими компютри, резервни части за лаптопи, Тотален ремонт на лаптопи, Бърз, качествен и евтин сервиз за лаптопи и настолни компютри, Сервиз за поправка на лаптопи, лаптоп сервиз, сервиз за лаптопи София, remont laptop, laptop serviz, сервиз за компютри младост, сервиз за компютри дружба, сервиз за компютри полигона, компютърен сервиз