Ink absorber full 5B00 Error - Ресет и подмяна на абсорбера, Canon PIXMA G 1400/ G2400/ G3400/ G3411/ G4400/ G4411

Waste ink absorber full error 5B00

Екипът на АРБИКАС има удоволствието да Ви предложи услугата "Почистване, ресет и смяна на абсорбера" за мастилоструйни принтери и многофункционални машини.

Като една от най-честите грешки на серията Canon PIXMA G 1400/ G2400/ G3400/ G3411/ G4400/ G4411, тук ще разгледаме по-специално нея.

Какво включва услугата:

Демонтаж, основно почистване на машината, подмяна на комплекта от абсорбери, ресетиране на грешката със специализиран сервизен софтуер, монтаж и тестване

Детайли за услугата:
Всеки път, когато принтерът се включи, ще започва да печата, или всеки път, когато се извършва почистване или дълбоко почистване, той произвежда отпадъчно мастило, което се събира в основния абсорбер за отпадъчно мастило (контейнер за отпадъчно мастило). Докато един ден основният абсорбер на отпадъчно мастило се напълва и възниква грешка: Абсорберът за мастило е пълен (Ink absorber full), код на грешка: [5B00] или [5B01].

  


В този случай приинтерът трябва да посети сервиз, за да бъде основно почистен и да бъде подменен комплекта от абсорбери, съответно да бъде изчистена грешката.

Услугата можете да видите и да заявите от нашият каталог на този адрес.

Имайте предвид, че в цената са включени и комплект абсорбери.
При различните модели и серии се използват много различни комплекти абсорбери - QY5-0558, QY5-0592, QY5-0647 и редица други ...


ВАЖНО !!!
При смяна на абсорберите принтера трябва софтуерно да се ресетира със специализиран сервизен софтуер от наша страна. Ако сте извършвали опит за ресет през сервизното меню на машината, тя блокира работа и не може повече да бъде възстановена. В този случай ние не можем да извършим услугата по ресет и инициализация и дължите такса за диагностика.

Имайте предвид че в сервиз АРБИКАС можем да Ви предложим ресет и смяна на абсорберите на почти всички видове принтери на българския пазар, и не само. Нашите опитни сервизни техници могат да Ви осигурят цялостно обслужване на Вашата печатаща техника (принтери - лазерни, мастилоструйни, матрични, етикетни, термосублимационни; многофункционални машини - лазерни, струйни; копирни машини - аналогови и цифрови и т.н.), като по този начин си гарантирате безпроблемна работа и качествен печат. В АРБИКАС поддржаме и други типове офис техника - шредери, банкнотоброячни машини, компютри, лаптопи, монитори и др.

Ако имате нужда от помощ попълнете нашата онлайн форма или се свържете с нас. НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ !