Безплатна диагностика

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА ЗА ПРИНТЕРИ, КОПИРИ, МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА, ПЛОТЕРИ

Екипът на АРБИКАС има удоволствието да ви предложи промоционалната услуга "Безплатна диагностика".

Какво включва промоцията "Безплатна диагностика":

Безплатна диагностика на вашият принтер, копир, многофункционално устройство, плотер.

БЕЗ ТАКСИ, БЕЗ УЛОВКИ !

Условия на промоцията:
1. Валидност на промоцията - от 01.01.2022 до 31.01.2022;

2. Срокът за диагностика е стандартният за сервиза - 2-3 работни дни. Възможна е и експресна диагностика до 1 работен ден, но тя се заплаща.

3. Необходимо е машината да бъде предоставена в офис Младост на АРБИКАС, независимо дали с ваш транспорт или със заплатен от вас куриер за страната. За София можем да предложим наш транспорт, но той се заплаща.

4. Необходимо е при приемане на машината да заявите желанието си да ползвате тази промоционална услуга, като упоменете на нашите консултанти кода на промоцията: PROMO-DIAG22.

5. Безплатната диагностика ви дава пълна информация за състоянието на машината, дали има необходимост от профилактика или някакъв ремонт, дали са необходими части и тяхната стойност. Професионалната диагностика на нашите сервизни инженери ви дава възможност да си гарантирате безпроблемна работа и качествен печат.

Моля обърнете внимание: Безплатната диагностика НЕ ВКЛЮЧВА РЕМОНТ, ПРОФИЛАКТИКА, ПОЧИСТВАНЕ, ПОПРАВКА и т.н. - те се заплащат допълнително, ако желаете такива да бъдат извършени. Безплатната диагностика НЕ ВКЛЮЧВА и ЧАСТИ - те се заплащат допълнително, ако желаете да бъдат сменени.

6. Безплатната диагностика касае само посочения вид техника - принтери (лазерни, мастилоструйни, матрични), копирни машини (аналогови и цифрови), многофункционални устройства (лазерни, мастилоструйни), плотери. Диагностиката на останалите типове офис техника (например компютри, лаптопи, шредери, банкнотоброячни машини и т.н.) се заплаща.

7. От промоционалната услуга "Безплатната диагностика" могат да се възползват крайни клиенти, които не ползват отстъпки.

  

Избирайки съвместна работа с екипа на АРБИКАС Вие избирате професионално отношение, акуратност, оптимални срокове за реакция, мнението на нашите опитни сервизни инженери и разумни цени.