Арбикас
ISO 9001:2008 CERTIFIED Телефон: 0700 300 11 arbikas Намерете ни и във Facebook

Проверка сервизна

поръчка

АРБИКАС ООД е ОТОРИЗИРАН РИСЕЛЪР на Static Control Components (SCC)
Вход / Регистрация / Заявка - запитване  
   АРБИКАС
   Принтери, копири, сервиз, части, консумативи, зареждане
BG UK
Препоръчайте ни  
Последна актуализация на сайта 20.01.2016

Новини

06.01 АРБИКАС - официален РЕСЕЛЪР на СТАТИК КОНТРОЛ
Уважаеми Партньори, с удоволствие ви съобщаваме, че считано от Октомври 2015 АРБИКАС ООД е официален оторизиран реселър на СТАТИК КОНТРОЛ КОМПОНЕНТС.
06.10 Aбонаментна поддръжка на офис техника и консумативи
Предимства при абонаментната поддръжка - осигурява Ви по-ниски цени, по-къси срокове, безплатен транспорт и консултации. Вижте примерен договор.
28.01 Предимства при закупуване на техника от АРБИКАС
Когато закупуват машини, нашите клиенти печелят: безплатна доставка за София, безплатни консултации, отстъпки за презареждане и други. Прочетете повече тук

Оторизиран реселърУважаеми Партньори, Считано от Октомври 2015, АРБИКАС ООД е ОТОРИЗИРАН РИСЕЛЪР на Static Control Components (SCC)

Екипът на Арбикас ООД е горд с това че дългогодишното партньорство на нашата компания със Static Control преминава на по-високо ниво със сключването на Договора за Реселърство. Това е признание за нашата добра работа с продуктите на Static Control.

Радваме сме да сме част от семейството на Static Control - водещия световен доставчик на висококачествени компоненти за рециклиращата индустрия.
За нас е преоритет да предложим качествено обслужване и поддръжка на всички наши клиенти, а продуктите на Static Control ни гарантират надеждност.

Благодарим Ви, че работите с нас!